Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:30 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

Bookmatch Márvány

Bookmatch márvány

“A bookmatch márvány az egyik legigazabb módszer a kő természetes szépségének bemutatására, és sokatmondó műalkotássá válhat”A márvány nemcsak márvány, hanem dekoratív természetes kő, amely időtlen eleganciát kínál. Mindegyiklap különálló, némelyik vékonyabb, míg mások erősen kifejezőek. Ez egy természetes kő, amely különleges szemcséjével, élénk és látványos színeivel lenyűgöz bennünket. A márvány fajtánként nagyon eltérő tulajdonságokkal rendelkezik. Egyes fajták nagyon jól körülhatárolt vénákkal rendelkeznek, különböző színűek, mások monokrómak.

Az előnyben részesített fajtától függetlenül, a lakberendezés népszerű trendje a bookmatch márvány használata lett. Mit jelent a bookmached márvány? Ez a modell két tükrözött márványtábla használatát foglalja magában, egymás mellett, egy nyitott könyv lapjaival azonos felületen.A Bookmatch márvány a legkifejezőbb anyag, amely egyedi megjelenést ad a feldolgozásokhoz. Érdekes és hiteles módszer a természet beépítésére a belső dekorációkba.

A nagyobb házak látványos belső tereiben is találkozunk vele. Használható a nappaliban, az étkezőben, de a hálószobában, a fürdőszobában és az előszobában is. A márvány ajánlott a kereskedelmi terek díszítésére is. Középületekben, bevásárlóközpontokban és luxusüzletekben is ajánlott. Szállodák, éttermek és kávézók díszítésénél is sikeresen alkalmazható. Használhatjuk szépségszalonokban és klinikákon is.

Ez az anyag elérhető raktárunkban, és különböző méretben kapható. Nagy márványlapjaink is vannak, amelyekből egyedi méretet is tudunk vágni, amely megfelel az elképzeléseinek. Készleten van fehér márvány, bézs márvány, fekete márvány, zöld márvány, zöld márvány, szürke márvány.

A márvány beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánlott. Márvány burkolatokat gyártunk és telepítünk nappaliba, fürdőszobába, konyhába, előszobába stb. Márványlépcsők kültérre és beltérre. Belső és külső ablakpárkányok és könyöklők, fürdőszoba pultok. Márvány pultok asztalokhoz és dohányzóasztalokhoz. A Bookmatch márvány dekoratív, felhasználható a nappali és a hálószoba látványos elrendezésére is. A Bookmatch márvány ajánlott a kereskedelmi terek (középületek, irodák, bevásárlóközpontok, szépségszalonok, luxusüzletek) díszítésére is.

 

Bookmatch márvány

További cikkek

Video

Videó lejátszása

Néhány modell és alkalmazás, amelyek onixot, márványt, gránitot, travertint, andezitet, palát, természetes követ használnak, bemutatva a bemutatótermünkben

Iratkozz fel a hírlevélre

Mindig közel vagyunk és teljes megoldást kínálunk a természetes kővel kapcsolatos projektjéhez. Iratkozzon fel a hírlevelünkre, és legyen az első, aki megtudja az újdonságokat!