Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:30 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

Márvány - Gránit - Travertin

Kontakt

Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2,
Budapesten, Magyarország

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 8:30 – 17:00 
Szombaton: 9:00 – 14:00 

Küldj üzenetet

Rendelések és további információk esetén kérjük, lépjenek velünk telefonon kapcsolatba, vagy töltse ki az alábbi űrlapot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Hívj most!

Travertin - Márvány - Gránit

Lenyűgöző padló- és falburkolatoktól az kivételes egyedi darabokig, a ROCAS DECOR minden lépésnél elkísér Önnek az utazás során egy olyan tér felé, amely természetes eleganciát sugároz. Arra hívjuk Önt, hogy lépjen velünk kapcsolatba, hogy többet megtudjon termék- és szolgáltatáspalettánkról, vagy személyre szabott ajánlatot kérjen. Várjuk izgatottan, hogy álmai valósággá váljon!

Travertin márvány gránit.
Travertin márvány gránit.

Márvány, andezit, gránit, palából készült termékek, travertin, kompozit kvartz, onix és még sok más természetes kőfajta. Mindig raktáron tartjuk azokat saját gyártósorral rendelkező raktárunkban Budapesten, a Ürömi út 2 szám alatt. Szeretettel várjuk Önt új bemutatótermünkben, ahol különböző méretű burkolólapokat talál kültéri és beltéri felhasználásra.

Kövek homlokzatburkolathoz, talapzathoz és kerthez, koptatott andezit a sétányhoz, teraszhoz és járdához, szabálytalan ardesia, antikolt travertin. Fehér márvány és fekete gránit belső padlóburkolathoz. Andezit kockakő, szegélyek és árkok. Természetes kő burkolólapok különböző felületekkel: fényes, matt, kefélt, antikolt, polírozott, homokszórt, koptatott, antikolt és még sok más mintával.