Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:30 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

Lehet-e kültéren alkalmazni a travertin burkolatokat?

Travertin French Pattern
Travertin French Pattern Set

Travertin burkolatokatok. Ha ismeri a travertin burkolatot , akkor valószínűleg mindent tud a sok előnyéről, ami a beltési használatot illeti.

A padlótól, a falakon át a zuhanyzóig és kandallókig a travertin  tartósságot és szépséget biztosít minden belső térben.

De miután befejezte a travertin beépítését beltéren, akkor felteheti magának a kérdést, hogy használhatja-e ezt a  sokoldalú anyagot kültéren is. A válasz egy nagyon hangos “Igen!”

Mi a különbség a beltéri és a kültéri travertin között? Míg a beltéren felhasznált travertinek , travertin párkányok, travertin lépcső általában körülbelül 1,2 cm vastagságúak, a kültéri használatra szánt mintákat travertin burkolatnak nevezik és ezek általában 1,5 -2 cm vastagok legyen szó travertin lépcsőről, vagy travertin fedlapról. Vastagságuk eltérő, de általában 1,2 cm-1,5 cm vastag.

Ugyanazokban a gyönyörű színekben kapják őket, mint a travertin burkolat, ami akár medencék köré is rakhatók, amelynek lekerekített oldala tökéletesen illeszkedik a medence széléhez. Hol lehet használni? Számos olyan hely van, ahol a háztulajdonosok a természetes köveket alkalmazzák. A legnépszerűbb kültéri átalakítási projektek közé tartoznak a medencék burkolása, teraszok, autóutak, sétányok, kerti utak, kültéri lépcsők, kültéri konyha pultok és kültéri tűzhelyek.

 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Traverti-Frech-Pattern-1024x768.jpg
Travertin Frech Pattern medence

Travertin burkolatokatok

A travertin használata nagyszerű módja annak, hogy a beltéri tér kényelmét és szépségét a külföldön hozzák létre, és ez nagy tendencia a felújítás világában. Semmi más, mint a hátsó udvarra lépés, hogy pihenjen és lazítson egy olyan helyeken, amely a nappalira vagy a konyhára emlékeztet. Milyen előnyei vannak? Csakúgy, mint a travertin burkolólapoknak is vannak előnyei, a járólapoknak számos tulajdonsága van, amelyek ideális választást tesznek szabadtéri felújításokhoz.

Például a travertin fagyálló, ami azt jelenti, hogy télen és tavasszal valószínűleg nem fog megsérülni, ezért jó választás a járdák számára. Csúszásmentes felülettel rendelkezik, amely kiválóan alkalmas medenceterületekre, ahol valószínűleg kifröccsen a víz és az emberek sétálhatnak.

Még hőállóak is, ami azt jelenti, hogy a nyári hónapokban nem fognak felmelegedni, amikor mezítlábbal sétálnak a medence körül. A travertin burkolatok szintén nagyon tartósak, és az idő múlásával nem fakulnak vagy romlanak el.

Időnként tömlővel lemoshatja, így mindig egy szép tiszta kinti udavarban gyönyörködhet.

További cikkek

Video

Videó lejátszása

Néhány modell és alkalmazás, amelyek onixot, márványt, gránitot, travertint, andezitet, palát, természetes követ használnak, bemutatva a bemutatótermünkben

Iratkozz fel a hírlevélre

Mindig közel vagyunk és teljes megoldást kínálunk a természetes kővel kapcsolatos projektjéhez. Iratkozzon fel a hírlevelünkre, és legyen az első, aki megtudja az újdonságokat!