Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:30 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

Travertin French Pattern
Travertin French Pattern Set

Travertin burkolatokatok. Ha ismeri a travertin burkolatot , akkor valószínűleg mindent tud a sok előnyéről, ami a beltési használatot illeti.

A padlótól, a falakon át a zuhanyzóig és kandallókig a travertin  tartósságot és szépséget biztosít minden belső térben.

De miután befejezte a travertin beépítését beltéren, akkor felteheti magának a kérdést, hogy használhatja-e ezt a  sokoldalú anyagot kültéren is. A válasz egy nagyon hangos “Igen!”

Mi a különbség a beltéri és a kültéri travertin között? Míg a beltéren felhasznált travertinek , travertin párkányok, travertin lépcső általában körülbelül 1,2 cm vastagságúak, a kültéri használatra szánt mintákat travertin burkolatnak nevezik és ezek általában 1,5 -2 cm vastagok legyen szó travertin lépcsőről, vagy travertin fedlapról. Vastagságuk eltérő, de általában 1,2 cm-1,5 cm vastag.

Ugyanazokban a gyönyörű színekben kapják őket, mint a travertin burkolat, ami akár medencék köré is rakhatók, amelynek lekerekített oldala tökéletesen illeszkedik a medence széléhez. Hol lehet használni? Számos olyan hely van, ahol a háztulajdonosok a természetes köveket alkalmazzák. A legnépszerűbb kültéri átalakítási projektek közé tartoznak a medencék burkolása, teraszok, autóutak, sétányok, kerti utak, kültéri lépcsők, kültéri konyha pultok és kültéri tűzhelyek.

 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Traverti-Frech-Pattern-1024x768.jpg
Travertin Frech Pattern medence

Travertin burkolatokatok

A travertin használata nagyszerű módja annak, hogy a beltéri tér kényelmét és szépségét a külföldön hozzák létre, és ez nagy tendencia a felújítás világában. Semmi más, mint a hátsó udvarra lépés, hogy pihenjen és lazítson egy olyan helyeken, amely a nappalira vagy a konyhára emlékeztet. Milyen előnyei vannak? Csakúgy, mint a travertin burkolólapoknak is vannak előnyei, a járólapoknak számos tulajdonsága van, amelyek ideális választást tesznek szabadtéri felújításokhoz.

Például a travertin fagyálló, ami azt jelenti, hogy télen és tavasszal valószínűleg nem fog megsérülni, ezért jó választás a járdák számára. Csúszásmentes felülettel rendelkezik, amely kiválóan alkalmas medenceterületekre, ahol valószínűleg kifröccsen a víz és az emberek sétálhatnak.

Még hőállóak is, ami azt jelenti, hogy a nyári hónapokban nem fognak felmelegedni, amikor mezítlábbal sétálnak a medence körül. A travertin burkolatok szintén nagyon tartósak, és az idő múlásával nem fakulnak vagy romlanak el.

Időnként tömlővel lemoshatja, így mindig egy szép tiszta kinti udavarban gyönyörködhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük