Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:30 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

Gránit vagy kompozit munkalap: melyik a legjobb otthona számára?

Gránit vagy kompozit munkalap: melyik a legjobb otthona számára?

kompozit munkalap Crystal Calacatta Amnis
kompozit munkalap Crystal Calacatta Amnis

A gránit és a kompozit konyhapult hasonlóságai és különbségei:

Sokunk találkozott gránit és a kompozit munkalappal egyaránt. Ezen két kő között nem csupán esztétikai különbségek vannak. Az alábbiakban felsorolunk néhány ilyen különbséget és hasonlóságot, amelyek segítenek abban a nehéz döntésben, hogy melyik kő a legjobb választás , amennyiben konyhapultot keres.

Először is, mi a gránit és a kompozit? A gránit egy kő, amelyet a világ minden tájáról bányásznak, 100% -ban természetes és nagyon kemény. A kompozit nem 100% -ban természetes. 95% -ban természetes kvarcból áll, amelyet örlemény formájában kerül bele, és 5% műgyantából áll.

 munkalapok granit Alaska White
munkalapok granit alaska white

 

Gránit munkalap

Megjelenés – Mind a gránit, mind pedig a kompozit munkalapok sokféle színben és kivitelben kaphatók. Mivel azonban a kompozit ember alkotta termék, kissé könnyebb megtalálni az egyedi színeket és mintákat a kompozit munkalapokon.

Tartósság –  A gránit egy nagyon kemény természetes kő,  hőálló és fagyálló. A kompozit keményebb kő, de mindig figyelni kell hogy a nagyon forró edényt ne tegyük a konyha pultra.

Karbantartás – A gránit és a kompozit munkalapjait naponta mossuk le vízzel és enyhe szappannal.

Költség – A gránit és a kompozit munkapultok széles választékban találhatók. Itt, a Rocas Decornál-nál büszkék vagyunk arra, hogy széles választékot kínálhatunk Önnek.

Akármelyiket is válasszuk, hosszú időn át gyönyörködhetünk egyediségükben, főleg akkor ha konyhánk központi helyen van, így a konyhapultunk mindig szem előtt lesz.

Térjen be a Rocas Decor bemutatótermébe, kérjen segítséget és válassza ki az önnek megfelelő követ konyhapultjához, vagy munkalapjához.

Ez egy természetes kő, amely különleges szemcséjével, élénk és látványos színeivel lenyűgöz bennünket. A gránit típusonként nagyon eltérő tulajdonságokkal rendelkezik. A legtöbb gránit látványos és nagyon jól körülhatárolt erekkel, pöttyökkel és színfoltokkal rendelkezik. Dekoratív megjelenésén kívül ez a természetes kő rendkívül ellenáll a karcolásoknak és a foltoknak. Ez egy szilárd természetes anyag, nagyon könnyen tisztíthat és törölhető. Természetes kialakítása és a természet által létrehozott színek lenyűgözőek


Gránit vagy kompozit munkalap: melyik a legjobb otthona számára?

További cikkek

Video

Videó lejátszása

Néhány modell és alkalmazás, amelyek onixot, márványt, gránitot, travertint, andezitet, palát, természetes követ használnak, bemutatva a bemutatótermünkben

Iratkozz fel a hírlevélre

Mindig közel vagyunk és teljes megoldást kínálunk a természetes kővel kapcsolatos projektjéhez. Iratkozzon fel a hírlevelünkre, és legyen az első, aki megtudja az újdonságokat!