Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:00 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

travertin elado

Travertin

Travertin burkolatok, lapok, járólapok és lépcsők. Fedezze fel a természetes kő időtlen eleganciáját és finom részletezését a projektjei számára.

Élvezze a természetes kő időtlen szépségét a saját tereiben. Legyen szó padlóról, falról, munkalapról vagy lépcsőről, a travertin minden részletnek luxust és finomságot kölcsönöz. Nálunk széles választékban találhat különböző árnyalatokat és mintákat, hogy valóra váltsa álmai látványát. Válassza a természetes kő tartósságáért, eleganciájáért és az idő próbáját kiálló megjelenéséért. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy felfedezze változatos lehetőségeinket, és hogy tanácsokat kaphasson természetes kő szakértőinktől.

Mit kínálunk Önnek

Burkolatok, lapok, járólapok

Különböző méretű és színű természetes kőlapok kültéri és beltéri felhasználásra

Egyedi darabok

Lépcsők, lépcsőszegélyek, párkányok, mosdók, zuhany szegélyek, oszlop fedlapok és kerítés fedlapok rendelésre

Természetes kő burkolás

Travertin burkolás -Homlokzatok, kerítések, padlóburkolatok, valamint oszlop fedlapok burkolása

Travertin kő eladó

Természetes kő fal- és padlóburkolatok

Miért válassza travertin termékeinket?

  • Minőség: travertinlapjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek, biztosítva a tartósságot és esztétikumot.
  • Sokoldalúság: Természetes kő termékeink széles választékát kínáljuk, beleértve a padlólapokat, falburkolatokat, konyhai pultokat és még sok mást.
  • Egyediség: Képzelt már el egy egyedi természetes kő lépcsőt vagy konyhai munkalapot? Mi elkészítjük Önnek a megálmodott darabot.
  • Tapasztalat: Több mint 20 év tapasztalatával a háta mögött garantáljuk, hogy minden elvárását felülmúljuk.

Alkalmas padló és fal burkolására, fürdőszobai és konyhai munkalapokra. Lépcsőlapok és homloklapok lépcsőkhöz, korlátokhoz. Fürdőszoba mosdó, zuhanyszegély és még sok más. A megfelelő karbantartás professzionális megoldásokkal segít megőrizni szépségét hosszú távon.

Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba ma, hogy megkezdje a minőségi természetes kő termékek világába való mélyreható merülést.

Travertin kő jó áron

A travertin egy elegáns és sokoldalú természetes kő, amely sokféle alkalmazásra alkalmas. Külső és belső burkolásra is használható. Fontos figyelembe venni az egyes természetes kő típusok sajátos jellemzőit.

Látogasson el bemutatótermünkbe és nézze meg lenyűgöző természetes kő kínálatunkat. Kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb travertin termékeket az Ön igényeinek megfelelően.

Válassza a tartós és elegáns természetes felületeket otthonához!