Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:00 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

Márvány, travertin, pala és andezit keres?

TERMÉSZETES KŐ

Természetes kő autentikus elegancia – tartós választás a projektekhez.

Szépítse meg helyiségét a természetes kő által nyújtott autentikussággal és finomsággal. Az impresszív külső burkolattól a kifinomult belső teretekig a travertin, gránit és márvány egyedi bájt és hosszantartó tartósságot kölcsönöz. Fedezze fel változatos termékkínálatunkat a természetes kőből készült termékekből, legyen szó padlóburkolatról, falburkolatról, lépcsőről, konyhapultról vagy más testreszabott elemekről. Megoldásokat kínálunk minden tervezési és építési projekthez. Válassza a travertin, pala, andezit, gránit és márvány minőségét és autentikus szépségét, hogy valóban lenyűgöző térben élvezhesse előnyeit.

Mit kínálunk Önnek

Burkolatok, lapok, járólapok

Különböző méretű és színű természetes kőlapok kültéri és beltéri felhasználásra

Egyedi darabok

Lépcsők, lépcsőszegélyek, párkányok, mosdók, zuhany szegélyek, oszlop fedlapok és kerítés fedlapok rendelésre

Természetes kő burkolás

Homlokzatok, kerítések, padlóburkolatok, valamint oszlop fedlapok burkolása

Természetes Kő - Tartós Választás a Te Projektedhez

Természetes kőburkolatok falra

Ha tartós és esztétikus megoldásokat keres a homlokzat, kerítés vagy belső tér felújításához,  a természetes kő tökéletes választás lehet. A különböző textúrák és színek széles választékával a természetes kő egyedi és autentikus megjelenést ad minden projektnek. A természetes kőburkolat nemcsak eleganciát és esztétikai értéket kölcsönöz, hanem tartósságot és ellenállást a környezeti hatásokkal szemben. Alakítsa át a teret egy autentikus műalkotássá, és válasszon  természetes követ a homlokzatburkolathoz, kerítéshez és beltéri falakhoz. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy felfedezze változatos lehetőségeinket, és tanácsokat kaphasson  szakértőinktől.

Természetes kővel burkolt lépcsők

Bármilyen belső vagy külső tér kialakításához, válaszd a magas minőségű padlóburkolatot és személyre szabott egyedi méretű burkolatot. Legyen szó egy lépcső elegáns megjelenéséről vagy egy homlokzat modern stílusáról, a gránit és márvány lépcsőink és párkányaink esztétikus értéket és tartósságot hoznak minden térbe. Forduljon hozzánk ma, hogy egyedi és testreszabott termékeket tervezhessünk projekjéhez

Fedezze fel tartós és elegáns design megoldásainkat otthona belső és külső terére granit és travertin lépcsőkkel és párkányokkal.

Természetes kő

Természetes kő burkolás

Szakértők vagyunk a travertin bel és kültérre való telepítésében: Padlóburkolatokat, falburkolatokat, lépcsőket, párkányokat, járdákat és teraszokat burkolunk. Andezit szegélyezést vállalunk, ill, kocka kő, járólap, gránit, márvány, travertin burkolást vállalunk. Párkányokat, lépcsőket,  kerítés fedlapokat is burkolunk.

Márvány burkolás Magyarországon: Telepítjük a természetes követ Budapesten. Az Ön projektje egy másik városban van? Ne aggódjon! Felmérést  és burkolást vállalunk az egész országban. Projektjétől függően munkát vállalunk és felmérést végzünk egész Európában.

Garanciát vállalunk telepítési munkáinkért: Ön garanciát kap termékeinkre és telepítési munkáinkra.

Válassza a tartós és elegáns természetes felületeket otthonához!