Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:30 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

Pala

Pala

Pala eladó: falra és padlóra külső és belső rétegelt lemez. Miért pont Slate? A pala egy figyelemre méltó anyag, amely természetes szépségéről és hosszan tartó tartósságáról ismert. Egyedülálló textúrájával, gazdag színével és kiváló kopásállóságával a pala tökéletes választás belső és külső tervezési projektjeihez.

Egyszerű online rendelés és gyors kiszállítás: A természetes palakő vásárlását a lehető legegyszerűbbé tesszük az Ön számára. Közvetlenül weboldalunkról rendelhet, mi pedig gyorsan kiszállítjuk termékeit bárhová Európában.

Mit kínálunk Önnek

Burkolatok, lapok, járólapok

Különböző méretű és színű természetes kőlapok kültéri és beltéri felhasználásra

Egyedi darabok

Lépcsők, lépcsőszegélyek, párkányok, mosdók, zuhany szegélyek, oszlop fedlapok és kerítés fedlapok rendelésre

Természetes kő burkolás

Pala burkolás - Homlokzatok, kerítések, padlóburkolatok, valamint oszlop fedlapok burkolása

Pala eladó

Pala kőburkolatok falra

Fedezze fel az eleganciát és a tartósságot a természetes palakővel: Üdvözöljük a Natural Stone Warehouse-ban, amely a természetes palakő megbízható forrása. A természetes kőiparban szerzett több mint 15 éves tapasztalatunkkal büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb minőségű pala furnérok széles választékát kínáljuk Önnek.

Többféle modellt és színt kínálunk: Természetes kő raktárunkban a pala furnérok széles modell- és színválasztéka van raktáron. Függetlenül attól, hogy rusztikus vagy modern megjelenést szeretne, biztosan talál valamit, ami megfelel az ízlésének és a projektjének.

Lépések és egyedi üvegezés

A rétegelt lemez mellett a palalépcsők és burkolatok gyártásában is szakértők vagyunk. Tapasztalt csapatunk egyedi darabokat készít az Ön igényeinek megfelelően.

Természetes kő burkolás Magyarországon: Telepítjük a természetes követ Budapesten. Az Ön projektje egy másik városban van? Ne aggódjon! Felmérést  és burkolást vállalunk az egész országban. Projektjétől függően munkát vállalunk és felmérést végzünk  egész Európában.

Garanciát vállalunk telepítési munkáinkért: Ön garanciát kap termékeinkre és telepítési munkáinkra.

Fektessen be az eleganciába és a tartósságba raktárunkból származó palapal. Ha extra eleganciát és tartósságot szeretne adni projektjének, válasszon természetes palakövet raktárunkból. Kiváló minőségű termékekkel és kivételes szolgáltatásokkal az Ön megbízható partnerei vagyunk a természetes kő területén.

További információért vagy rendelés leadásához forduljon hozzánk bizalommal. Azért vagyunk itt, hogy valóra váltsuk álmait a természetes palakő segítségével.