Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:00 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

ONYX BUDAPESTEN

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Onyx Budapesten


Onyx Budapesten. Az onyx rendkívül dekoratív anyag. Kristályos és áttetsző szerkezete különbözteti meg. Javasoljuk, hogy az onyx-ot belső dekorációs anyagként használják. Az Onyx alkalmas fürdőszobai munkalapokhoz, asztallapokhoz és dohányzóasztalokhoz. Onyxból látványos belső falakat, vízeséseket, mosdókat, szökőkutakat gyárthat. Az Onix kiváló modell, amely exkluzív kiegészítőként alkalmas a választott elrendezés stílusától függetlenül. A csodálatos hatás érdekében ajánlott egy fényforrás mellé helyezni.

A modern építészet szempontjából az onix az egyik olyan természetes kő, amelyet a tervezők preferálnak. Az ujjlenyomathoz hasonlóan az onyx minden darabja egyedi, és esztétikai és kézzelfogható értéket ad bármilyen elrendezésnek. Ez a természetes kő szépíti a környező teret, és a művészi alkotásokra jellemző egyedi kifejezést kínál. Az Onyx a luxus belsőépítészetben használt természetes kövek kategóriájának része.

Az anyag minősége attól a kőbányától függ, amelyből bányászták,illetve a feldolgozást végző gyártól. Az onyxon alapuló elrendezések minőségét nagyban befolyásolja a burkoló személyzet. Javasoljuk, hogy olyan szakemberrel dolgozzon aki az onyx lapok burkolására szakosodott. A Rocas Decor Hungary burkolócsapata tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és az onyx szerelésre szakosodott. Törékeny anyag és természetes erezettel rendelkezik, emiatt kisebb projektekre nem alkalmas.

Onyx Bookmatch


Ez az anyag raktárunkban 2 cm-es táblák formájában kapható. Van raktáron fehér, zöld, narancs, vörös, sárga, barna, fekete, színes, onxy szürke vénákkal. Ez egy természetes kő, amely különleges szemcséjével, élénk és látványos színeivel lenyűgöz bennünket. Onix Budapesten

A ROCAS DECOR mint természetes kő gyártója és és importőre a onyx, márványt, gránitot, travertint, pala, lávakövet, kvarc kompozitot és terrazzo rétegelt lemezt tartunk készlettel rendelkezik Magyarországon. A természetes köveket különböző típusú felületkezeléssel dolgozzuk fel: lehet antik, matt, fényes, csiszolt stb. Nagy mennyiségű gránitlap, márvány, travertin, pala, onyx, kvarc kompozit készleteink vannak. Így lehetőségünk van testreszabott egyedi termékek kivitelezésére. Konyhai és fürdőszobai munkalapokat, lépcsőket és konyhapultokat gyártunk. Belső és külső ablakpárkányok / könyöklők. Burkolatok homlokzatokhoz, lábazathoz és kerítéshez. Burkolatok udvarok, sikátorok és járdák burkolására.

Rekordidő alatt teljesítjük minden kedves ügyfelünk igényét. Természetes kőből készült termékeink alkalmasak mind lakossági, mind állami és kereskedelmi célokra. Budapesti raktárunkban mindig megtalálható a természetes kő, versenyképes áron és vonzó akciókkal. Fejlett technológiánk van a természetes kő feldolgozásához. Így a testreszabott, egyedi termékek megmunkálási ideje 2-3 nap! Tanácsadást és szállítási szolgáltatásokat kínálunk a természetes kőhöz. Burkoló csapatunk elismert az elvégzett munka minőségét és tartósságát illetően.

Kérjen személyre szabott ajánlatot most, és tanácsadóink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!

Onyx Budapesten kiszállítással:


A Rocas Decor a következő városokban vállal szállítást és tanácsadást: Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Kecskemet, Szekesfehervar, Pecs, Gyor, Nyiregyhaza, Erd, Zalaegerszeg, Szekszard, Mosonmagyarovar, Szigetszentmiklos, Pilisvorosvar, Eger, Cegled, Tatabanya, Godollo, Veszprem, Szombathely, Esztergom, Vac, Nagykanizsa, Bekescsaba, Sopron, Szentendre, Mateszalka, Szolnok, Baja, Gyomro, Salgotarjan, Kistarcsa, Gyula, Hodmezovasarhely, Pecel, Kaposvar, Ajka, Zirc, Mezokovesd, Dunakeszi, Siofok, Gyal, Veresegyhaz, Gardony, Szentes, Dunaujvaros, Jaszbereny, Paks, Papa, Hajdusamson, Kazincbarcika, Hatvan, Karcag, Keszthely, Encs, Nagykovacsi, Berettyoujfalu, Gyongyos, Szarvas, Tamasi, Oroshaza, Komarom, Biatorbagy, Dunaharaszti, Monor, Parsons, Abony, Balatonfured, Fuzesabony, God, Hajduboszormeny, Hajduszoboszlo, Heves, Mezotur, Paszto, Torokszentmiklos, Vecses, Jaszfenyszaru, Racalmas, Csongrad, Balassagyarmat, Nagyatad, Bonyhad, Szentgotthard, Bicske, Csorna, Hajdunanas, Kiskoros, Puspokladany, Soltvadkert, Szerencs, Sarbogard, Ozd, Mohacs, Kiskunhalas, Nagykoros, Torokbalint, Kisvarda, Koszeg, Sarvar, Balatonalmadi, Budaors, Celldomolk, Edeleny, Fot, Lorinci, Mor, Sajoszentpeter, Szabadszallas, Sarospatak, Tiszaujvaros, Aszod, Gyorujbarat, Morahalom, Paty, Tarnok, Dombovar, Hajduhadhaz, Kiskunmajsa, Kormend, Mako, Nagykata, Szazhalombatta, Tata, Tiszavasvari, Csakvar, Kistelek, Mezokovacshaza, Tahitotfalu, Teglas, Tura.