Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:00 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

Kvarc konyhapult

Kvarc konyhapult

Kvarc konyhapult. Fedezze fel projektjeihez a kvarc munkalapok időtlen eleganciáját és finom részleteit.

A kvarc kompozitból készült konyhapultok kiváló választást jelentenek azok számára, akik modern, elegáns és tartós teret szeretnének. De mi is pontosan a kvarc kompozit? Ez egy sokoldalú anyag, amely 90-95% természetes kvarckőből és 5-10% polimer gyantából készül. Ez a kombináció ellenállóképességet és tartósságot biztosít. Így a kvarcpult ideális választás a konyhában.

Mit kínálunk Önnek

Konyhai munkalap

Konyhai és fürdőszobai munkalap, hátlap megrendelésre.

Lépcsők és ablak párkányok

Lépcsőházba lépcsőfok és fellépők, beltéri korlátok. Burkolat falra és padlóra.

Kvarc pultot helyezünk

Kvarc pultokat, lépcsőket párkányokat helyezünk el. Professzionális szerelési szolgáltatások.

Kvarc konyhapult

A kvarcpult tulajdonságai

  1. Foltállóság: Összetételének köszönhetően egy kvarcpult szinte áthatolhatatlan. Nem szívja magába a folyadékokat, így ellenáll a foltoknak és könnyen tisztítható.
  2. Tartósság: A kompozit kvarc rendkívül tartós, így ellenáll a karcolásoknak és ütéseknek.
  3. Egységes megjelenés: Mivel mérnöki anyagról van szó, a szín és a textúra egységes, így nincsenek természetes kőben előforduló változások.
  4. Szín- és stílusválaszték: Semleges színektől a bonyolult mintákig, a választék végtelen.

Otthoni alkalmazások

Nem csak a konyhapultok profitálhatnak a kompozit kvarc előnyeiből. Ez az anyag ideális hátlapokhoz (backsplash) és fröccsenés elleni hátfalakhoz is a konyhában és a fürdőszobában. A kvarc lapok a padlón és a falon elegáns és könnyen tisztítható felületeket kínálnak. Továbbá, a kvarc használható belső ablakpárkányokhoz és lépcsőfokokhoz is.

Kvarc konyhapult és fürdőszobai munkalap

Összefoglalva, egy kvarcpult okos beruházás minden modern otthon számára. Olyan anyagot keres, amely ötvözi az esztétikát a funkcionalitással? A kvarc kompozit a válasz. Széles szín- és mintaválasztékkal rendelkezik, így illeszkedik minden belső design stílushoz. Ráadásul páratlan tartósságot kínál.

Látogasson el bemutatótermünkbe és nézze meg lenyűgöző természetes kő kínálatunkat. Kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb gránit termékeket az Ön igényeinek megfelelően.

Válassza a tartós és elegáns természetes felületeket otthonához!