Cím:

2096 Üröm, Ürömi út 2
Budapesten

Nyitvatartás:

8:00 – 17:00 (Hétfőtől-Péntekig)
9:00 – 14:00 (Szombaton)

Andezit függőleges felületen

Andezit függőleges felületen

Andezit függőleges felületen. Kiváló választás azok számára, akik tartós és könnyen karbantartható kültéri teret szeretnének

Az andezit egy vulkáni kőzet, amelyet gyakran használnak építkezésekben és kialakításokban. Vonzó megjelenésével és magas kopásállóságával ideális kültéri burkolásokhoz. Sokoldalú és eleganciát visz a térbe. Tartóssága és ellenálló képessége az időjárás viszontagságaihoz miatt népszerű választás kültéri burkolásokhoz, lépcsőkhöz, szegélyekhez és dekoratív elemekhez.

Mit kínálunk Önnek

Burkolatok és kockakő

Különböző méretű andezitlapok kül- és beltérre egyaránt; kő Járdaszegély, kockakő.

Egyedi darabok

Lépcsők, fellépők, ablakpárkányok , mosdókagylók, zuhanyszegélyek, oszlop- és kerítés fedlapok rendelésre.

Andezit burkolás

Külső és belső homlokzatok, kerítések és padlók burkolását vállaljuk. Párkányok, lépcsők, fedlapok beépítését vállaljuk.

Andezit függőleges felületen

Szeretne olyan burkolóanyagot, amely ellenáll az intenzív forgalomnak és esztétikailag is kiváló? Válassza az andezitet, egy magas tartósságú vulkanikus követ, amely hasonló a bazalthoz. Elegáns szürke árnyalatokkal és kompakt textúrával rendelkezik, az andezit csúszásmentes felülete tökéletes választás külső burkolásra, falakra vagy padlókra. Fedezze fel ennek a természetes kőnek a kivételes tartósságát és ellenálló képességét.

Csúszásgátló andezit kültéri használatra

Az érdesített andezit kiváló választás kültéri használatra, magas kopásállóságú, csúszásmentes lapokat kínálva. Urom-i raktárunkban különböző méretű, érdesített vagy matt burkolólapok állnak rendelkezésre. Rendelésre készítünk érdesített, csúszásmentes andezit lépcsőfokokat külső és belső lépcsőkhöz is.

Kockakő

Az andezit kockakő ideális udvarok, járdák és parkolók burkolására. Ajánljuk nyilvános terek és utak számára is. A tartóssága és forgalommal szembeni ellenállóképessége miatt lakossági és közterületi projektekben is használható. Raktárról kínálunk különféle típusú kockakövet, szegélyköveket és csatornákat. Egyedi méretű kockakövet is gyártunk megrendelésre.

Kockakövet telepítünk Magyarországon. Rendelkezünk andezit burkolókő és kockakő telepítésére specializálódott kőműves csapatokkal. Az egész országban és Európában is vállalunk munkákat. Andezit kockakővel burkolunk sétányokat, járdákat, udvarokat, parkolókat, utakat és nyilvános tereket.

Kőburkolatok és egyedi darabok

Válasszanak andezitet függőleges burkolatokhoz. Az időtálló megjelenés és számos előny miatt ez a természetes kő bármilyen projekthez illik. Kültéren az andezit kéreg és falpanel stílust ad az épület homlokzatának, talapzatának és kerítésének. Beltérre választhatnak természetes, roppantott, kefélt, matt vagy fényes  felületet. Az andezit ideális választás lépcsőházakba, előszobákba, fürdőszobákba, konyhákba és nappalikba.

Masszív lángolt andezit lépcsők. Igény szerint készítünk és telepítünk egyéni elemeket. Legyen szó lépcsőkről, homloklapokról, ablakpárkányokról vagy kerítés fedlapról, alkalmazkodunk az Ön projektjének specifikációihoz. Ezen kívül különleges igények esetén olyan lehetőségeket is kínálunk, mint masszív andezit lépcsők, díszgömbök és oszlop fedlapok, kerítések és kapuk számára.

Természetes kő szerelési szolgáltatások

Foglalkozunk andezit kő belső és külső telepítésével. Falak, padlók, lépcsők és ablakpárkányok burkolását végezzük, valamint kerti ösvények és teraszok kialakítását is. Különböző típusú andezitet használunk: a kéregtől és a pattintott változatoktól, egészen a masszív darabokig, lapokig, térkövekig és lapokig számos méretben. Továbbá megoldásokat kínálunk ablakpárkányokhoz, lépcsőkhöz, kerítésvégekhez és még sok máshoz.

Együttműködünk kőszakértői csapatokkal, akiknek tapasztalata van mind belső, mind külső burkolási munkálatokban. Garantáluk a burkolási munkáink minőségét és tartósságát. Garanciát vállalunk mind a termékekre, mind a nyújtott burkolási  szolgáltatásokra.

Andezit függőleges felületen kerítés

Andezit függőleges felületen

Látogasson el bemutatótermünkbe és nézze meg lenyűgöző természetes kő kínálatunkat. Kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb gránit termékeket az Ön igényeinek megfelelően.

Válassza a tartós és elegáns természetes felületeket otthonához!