TRAVERTIN BUDAPEST

TRAVERTIN BUDAPEST

A travertin a mészkő egyik formája. Egyéb megnevezései az édesvízi mészkő, tavi mészkő, forrásmészkő, mésztufa, mészszivag, traventin, illetve mészszinter. A travertin jellegzetesen lukacsos, színe fehér, de idővel vagy szennyeződésekkel krémszínű, vagy akár barnább színt is kaphat. A travertin alapjában véve porozus.
Ezek a pórusok ha speciális anyagokkal vannak lezárva és csiszolással a travertin olyan finom felületet kap, mint a márvány. Mivel savakra érzékeny, ezért ajánlott a felületek speciális impregnáló szerekkel kezelni. Ellenálló és könnyen karbantartható, a travertin sok alkalmazást talált a Római Birodalom óta – a Colosseum a legjelentősebb példa.

A travertin az egyik leggyakrabban használt természetes kő belső vagy külső dekorációhoz. Ideális homlokzatokhoz, járdákhoz, padlókhoz, fürdőszobákhoz stb. Kiváló minőségű travertin termékeket kínálunk. A travertin a legjobb anyag bármilyen konstrukció eredeti, igazán szép és elegáns tervezéséhez. Büszkék vagyunk arra, hogy mindig nagy mennyiségű travertin lapunk van raktáron. Biztosíthatjuk Önöket, hogy alapanyagaink kiváló minőségűek, és ez az elvárások szintjére növeli projektjét. Nálunk biztosan megtalálja a legjobb árat a travertinra.

A természetes kövek gyártója és importőreként a Rocas Decor Romániában a legnagyobb raktárakkal rendelkezik, több mint 400 000 négyzetméter márvány burkolólapot gyártunk. Gránit burkolat, travertin burkolat, pala burkolat és többféle méretű mészkő burkolat. Kőmegmunkálás: antik, matt, csiszolt vagy polírozott, valamint gránit nagytáblák, márvány, travertin, pala.

Természetes kő, amelyből kérésre konyhai munkalapokat, fürdőszoba munkalapokat, természetes kő asztalokat, lépcsőket és munkalapokat, belső vagy külső ablakpárkányokat dolgozunk fel. Kandallók, mosdók vagy bármilyen más, az Ön igényeihez szabott alkalmazás. Bármelyik helyünkön mindig versenyképes árakat és vonzó akciókat talál.