KARBANTARTÁSI MEGOLDÁSOK

Karbantartási megoldások természetes kőhöz. A természetes kő felületeinek karbantartását és tisztítását naponta vagy időszakonként végzik.

Ezek a porózus csatornák szivacsként viselkednek, és a kapilláris hatás idővel vonzza a folyadékokat, az esetleges oldott sókkal és egyéb oldatokkal együtt. A nagyon porózus kövek, például mészkő viszonylag gyorsan felszívják a folyadékokat, míg a sűrűbb kövek nem. Például a gránit lényegesen kevésbé porózus, így kevesebb mennyiségeket szív fel, különösen viszkózus folyadékokat.

A természetes köveket egyre inkább használják munkalapokhoz, padlókhoz (belül és kívül) és a fürdőszobákhoz, homlokzatokhoz, kerítésekhez stb. Legtöbbjük porózus jellegű. Ha víz, olaj, zsír és egyéb anyagok hosszú ideig maradnak a kő felületén, akkor lassan behatolnak a kőbe és csúnya foltokat képeznek. Ezért a legtöbb dekoratív kő napi vagy időszakos tisztítást igényel. A felületek tisztításához speciális márvány, gránit, pala és travertin oldatokat használnak.

Kültéri kövek karbantartása.

Karbantartási megoldásaink köre a kő jellegétől és felületétől függően különbözik. Megoldásokat kínálunk a MARBLE CLEANER telepítése után megmaradt ragasztók és habarcs eltávolítására. Megoldás a rozsda eltávolítására gránit felületekről a RUSTOP T1 . A kőfelületek napi karbantartásához használjon T-POWER mosószert. Annak érdekében, hogy ne csúszhasson meg a márvány és a mészkő felületén, a külső oldalra szerelve, használja az A.G.E. kémiai homokfúvót. T5. Csúszásgátló kezelés gránit táblákhoz A.G.E. T9.

 

Kérjen árajánlatot most!

További információk a kövek ápolásáról

Rocas Decor

 

KARBANTARTÁSI MEGOLDÁSOK

A.G.E T5 – márvány és mészkő kémiai homokfúvó

Az A.G.E T5 egy savtartalmú termék, amely többféle márvány, mészkő vagy más anyag kémiai homokfúvását eredményezi. Nagyon könnyen használható kis felületeken, konyhapultokon, lépcsőkön, rusztikus külső burkolatokon stb.

Használati utasítás

Vigye fel a terméket egyenletesen a munkafelületre egy permetezővel.

Hagyja a terméket 5-10 percig működni, majd bő vízzel mossa le. A még hangsúlyosabb antikhatás érdekében hagyja, hogy a termék hosszabb ideig működjön. Az anyag színének kiemelésére vagy fokozására, valamint a külső hatásoktól való védelmére alkalmazza a Betawax vagy az A.G.E T7 terméket.

Lefedettség: 4-7 m2/liter

A.G.E T9 – gránit csúszásgátló kezelés

Az A.G.E T9 csúszásgátló kezelés csiszolt gránit felületekre vagy kristályos kövekre, megakadályozva ezzel a csúszást nedves felületen. Nagyon könnyen használható termék, amelyet különféle felületeken, például lépcsőn, teraszon, járdán stb. használnak.

Használati utasítás

Vigye fel a terméket egyenletesen a munkafelületre egy permetezővel.

Hagyja a terméket 2-5 percig működni, majd bő vízzel mossa le. Erősebb csúszásgátló hatás elérése érdekében ismételje meg az alkalmazást, amíg meg nem kapja a kívánt hatást.

Az anyag színének kiemelésére vagy fokozására, valamint a külső anyagoktól való védelmére alkalmazza a Betawax termékünket.

Lefedettség: 8-10 m2/liter

Rustop T1 – gránit rozsdafoltok eltávolítása

A Rustop T1 egy speciális termék, amellyel eltávolíthatók a rozsdafoltok az összes vasban gazdag gránitról (Kasmír, Szoláris Fehér, Camelia Fehér, Azularan ...). Csökkenti és kiküszöböli a sárga foltokat, és megakadályozza a tiszta felületeken a megújulást.

Használati utasítás

A Rustop T1 egy speciális termék, amellyel eltávolíthatók a rozsdafoltok az összes vasban gazdag gránitról (Kasmír, Szoláris Fehér, Camelia Fehér, Azularan ...). Csökkenti és kiküszöböli a sárga foltokat, és megakadályozza a tiszta felületeken a megújulást.

A könnyebb anyagok színének esetleges sötétedésének elkerülése érdekében ajánlott a termék hígítása (7 rész Rustop T1 és 3 rész víz).

A termék használata után azt javasoljuk, hogy alkalmazzon víztaszító, GMS 511, Betawax anyagot, hogy megvédje az anyagot a külső hatásoktól (savas eső, szmog, fagy, nedvesség ...)

Tisztítószerek

MARBLE CLEANER – vízkőoldó mosószer ragasztó foltokhoz, cementhez, porhoz, sókhoz.

A Marble Cleaner sokféle felhasználásra tervezett összetett termék. Különösen vízkőoldóként és vízkőtelenítőként használják a piszkos és öregített felületek márványból, kőből, gránitból vagy járdákból való visszanyerésére (a fénycsövek eltávolításakor). Használható a vágási és összeszerelési műveletek, a cement és a ragasztófoltok maradványainak eltávolítására.

Használati utasítás

A terméket egyenletesen kefével vigye fel közvetlenül az anyagra, vagy permetezzen rá, és hagyja néhány percig hatni, majd egy műanyag kefével dörzsölje (ha szükséges), és bő vízzel mossa / öblítse le. A kezelt felületek nem kerülnek érintkezésbe vízzel.

Ne használja fényes, márványból, travertinból vagy mészkőből készült felületeken, mert megmattítja ezeket.

 

STONE CLEANER – tisztítószer nedves foltok, moha, fa számára.

A Kőtisztítót szennyeződések, algák, moha vagy nedvesség szennyezett és elsötétített anyagának tisztítására használják, sima vagy matt felületeken akár.

A Stone Cleaner erős oxidáló és áthatoló hatású, és használat után nagyon könnyen eltávolítható.

Használati utasítás

Vigyen egyenletesen a tisztítandó felületre, és hagyja néhány órán át, majd szükség esetén kefével tisztítsa meg, és vízzel távolítsa el. Ha a felület nem teljesen tiszta, ismételje meg a műveletet.

Lefedettség: 5-10 m2/liter

CORMAC – lúgos tisztítószer por, olaj, szmog foltok eltávolítására.

Nagyon erős, koncentrált univerzális folyékony mosószer szmog és zsírfoltok eltávolítására kőből, márványból, gránitból, burkolólapokból stb.

Használati utasítás

Permetezzen a kívánt felületre, várjon néhány percet, majd száraz ruhával vagy vízzel távolítsa el. Egy műanyag kefe szükség szerint használható.

Alkalmazás: a termék tisztán vagy vízben hígítva 50% -ig használható. Ne használja más mosószerekkel, mert ez megszüntetheti a termék hatását.

 

T-POWER – fertőtlenítőszer a napi takarításhoz / mosáshoz

Fertőtlenítőszer a baktériumok, mikroorganizmusok, gombák ellen.

Használati utasítás

Naponta használhatja tisztítószerként a fürdőszobákban, a konyhában, a padlón és az éttermekben. Ne használja más mosószerekkel, mert ez kiküszöböli a termék antibakteriális hatását.

Alkalmazás: 3-4 kupak 5 liter vízhez

NETTAX – öntisztító spray a munkalapokhoz, asztalokhoz (háztartási használatra)

A Nettax egy öntisztító spray, amely azonnal tisztít és vízhatlan. A Nettax egy semleges termék, amely speciális szilikongyantákból készül, márvány, kő vagy gránit fényes felületeihez (konyhai munkalapok, bár, asztalok stb.)

Használati utasítás

Vigyen fel 25 cm-re a kezelendő felületre, majd egyenletesen száraz ruhával törölje át. Használat előtt rázza meg a spray-t