IMPREGNÁLÓ SZEREK

Természetes kövek külső impregnálása Budapesten. A természetes kő impregnálása a felületkezelés olyan termékekre történő alkalmazása, amelyek késleltetik az elszíneződést és a korróziót.

Ezek a porózus csatornák szivacsként viselkednek, és a kapilláris hatás idővel vonzza a folyadékokat, az esetleges oldott sókkal és egyéb oldatokkal együtt. Nagyon porózus kövek, például mészkő viszonylag gyorsan felszívják a nedvességet, míg a sűrűbb kövek nem. Például a gránit lényegesen kevésbé porózus, és kisebb és lassabb mennyiségeket szív fel, különösen viszkózus folyadékokat.

A természetes köveket egyre inkább használják munkalapokhoz, padlókhoz (belül és kívül) és a fürdőszobákhoz, homlokzatokhoz, kerítésekhez stb. Legtöbbjük porózus jellegű, néhányuk sokkal inkább, míg mások kevésbé. Ha víz, olaj, zsír és más anyagok a kő felületén hosszú ideig maradnak, akkor lassan behatolnak a kő szerkezetébe és csúnya foltokat képeznek, ezért a legtöbb dekoratív kő jó minőségű pecséttel rendelkezik, hogy megvédje azt a folttól és a károsodástól.

Természetes kövek impregnálása Budapest.

Impregnánlóink maximális védelmet és hosszú távú foltállóságot kínálnak, ezáltal alacsony a karbantartási igény. A NATURAL SEALER impregnáló “természetes hatású”. Azok, akik szeretnék hangsúlyozni a színeket, választhatják a “Nedves hatású” Wet Sealert. Az impregnálószert egyszerűen ecsettel vagy hengerrel felhordhatja. A NATURAL SEALER mészkőre, palara, gránitra, márványra, terrakottára és bármilyen természetes kőre használható. A legtöbb felületen, ha helyesen alkalmazzák és telítettségre kerülnek, akár 8 éves élettartam várható. kérje ajánlatot most!

Kérjen egyedi ajánlatot!

További információ a természetes kővédelemről

Rocas Decor

 

IMPREGNÁLÓ SZEREK

WET SEALER –DN 209

A DN 209 olyan termék, amelyet gránitb, márvány, kő és burkolólap kezelésére terveztek, elérve a természetes színek intenzitását. Segíti a kezelt felület vízszigetelését és víztaszító tulajdonságait, ezáltal növeli a külső anyagokkal szembeni ellenállását.

Használati utasítás:

Vigye fel egyenletesen a kezelt oldalra ecsettel, hengerrel vagy spray-vel a tiszta és száraz felületre. Nagyon nedvszívó anyagok esetén a kezelést meg kell ismételni.

Lefedettség: Körülbelül 10-20 nm / liter, a kezelendő anyag abszorpciójának mértékétől függően.

BETAWAX

A Betawax gránit és színes márvány kezelésére készült termék. Lefedi a kis kopásokat és a mikrotöréseket, javítva a fényezés mértékét, és segít a természetes színek erõsítésében. Segít a kezelt felület vízszigetelését és javítja a víztaszító tulajdonságait, ezáltal növeli a külső anyagokkal szembeni ellenállást. Speciális pigmentek hozzáadásával lehetővé teszi a nem megfelelő természetes színek erősítését.

Használati utasítás:

Kézzel- Öntsön néhány csepp Betawax-ot a száraz lapokra, és egyenletesen száraz, tiszta ruhával kenje el.

Géppel - alkalmazza a terméket automata gépekkel, tiszta termék felhasználásával vagy színes pigmentek hozzáadásával.

Lefedettség: Körülbelül 20 nm / liter, a porozitástól függően

SIL 290

A SIL 290 széles spektrumú védő impregnáló anyag az olajfoltok, a bor, a mosó- és tisztítószerek ellen. A kezelt felületek nedves hatású árnyalattal rendelkeznek, kiemelve az anyag erezeteit és színárnyalatát.

Jellemzők és használati módok:

A kezelt felületeknek tisztának és száraznak kell lenniük. A felületet közvetlenül a kezelendő felületekre felhordják permetezéssel, hengerrel, ecsettel vagy száraz ruhával.

Várjon 20-30 percet, amíg a termék felszívódik, majd törölje le a kezelt felületet száraz ruhával vagy papírral. A foltok elleni hatékony védelem érdekében javasolt, hogy a terméket 1 év alatt használja fel.

Lefedettség: 15-20 nm / liter

NATURAL SEALER – GMS 511

A GMS 511 ideális termék vízszíntes és függőleges felületek, lépcsők és sírkövek védelmére márványból, kőből vagy gránitból. Ez a kezelt felületek vízállóságát és fokozott ellenállását biztosítja a külső hatásokkal szemben, például savas esővel, szmog, fagy és nedvesség ellen, miközben megőrzi természetes színét.

Használati utasítás:

Vigye fel egyenletesen a kezelt oldalt kefével, hengerrel vagy spray-vel a tiszta és száraz felületre. Nagyon nedvszívó anyagok esetén a termék két vagy több rétege ajánlott.

Lefedettség: 10-20 nm / liter. A kezelendő anyag abszorpciójának mértékétől függően

 

DEFENDER

A Defender széles spektrumú védő impregnálószer az olajfoltok, a bor, a mosó- és tisztítószerek, ellen. A konyhai munkalapok, asztalok, fürdőszobák és márvány, kő vagy gránit vízszintes vagy függőleges felületeinek védelmére szolgál.

Használati utasítás:

Tiszta és száraz felületekre permetezéssel, hengerrel, ecsettel vagy száraz ruhával kell felvinni. Várjon 20-30 percet, amíg a termék felszívódik, majd törölje le a kezelt felületet száraz ruhával vagy papírral.

Lefedettség: 15-20 nm / liter

A.G.E T7

Az A.G.E T7 gyanta és természetes viaszokon alapuló termék, amelyet kifejezetten természetes kőből és márványból készült felületek kezelésére gyártottak. A kezelt felületek antik hatásúal lesznek, kiemelve az erezeteket és az anyag saját színárnyalatát.

Belső vagy külső felületekre is használható, így a kezelt felületek olajtaszítóvá válnak.

Használati utasítás:

Vigyen fel ecsettel a tiszta és száraz felületekre, ügyelve a termék megfelelő egyenletességére egy rövid szőrű pamuthengerrel.

Javasoljuk, hogy a terméket jól szellőző helyen használja, elkerülve a gőzök közvetlen belégzését.

Lefedettség: Kb. 20 nm / liter